Poengdeling i Jotunhallen

Kampen vi ikke kunne tape ble en kamp vi absolutt burde ha utnyttet bedre. 1-1 mot Sjarmtrollan.

Sandefjord Futsal - Sjarmtrollan 1-1
Lilla mål: Christian Leirvik

Vi tok imot et Sjarmtrollan med 3 av 3 seiere så langt denne sesongen, og etter uavgjort i første kamp for vår del så var dette en kamp hvor det var viktig å ikke tape dersom vi skal melde oss på gullkampen i årets Eliteserie.

Første 10 er jevnspilte, Sjarmtrollan presser oss høyt og tillater sjeldent at vi etablerer oss høyere i banen. De resterende 10 minuttene av første omgang kommer vi mer inn i det, spiller god futsal, og var flere ganger nære på å ta ledelsen, men går til pause på stillingen 0-0.

Vi prøver naturligvis det samme i andre omgang og får det delvis til, men Tromsøværingene bruker mye tid på å trille ball i sitt overtallsspill. Til slutt gjør de feil, og bursdagsbarn Daniel Power ser ut til å sette ballen i det åpne målet når Sjarmtrollans sisteskanse redder med hendene utenfor 6-meteren. Rødt kort, og overtallsspill 4 mot 3 for vår del. Her bør vi selvfølgelig score, men utnytter de to minuttene dårlig, og få minutter seinere så er det Sjarmtrollan som tar ledelsen 1-0. Trollan har utespiller i mål, men fortsetter å holde på ballen i overtallsspill 5 mot 4, og når vi først har ballen sliter vi med å få avsluttet på mål. Men vi kjører på, og i denne perioden er det høy temperatur i kampen. Bortelaget har laget fem frispark, men til slutt får vi en straffe som Christian Leirvik setter sikkert. Ingen av lagene skaper de store sjansene etter dette og kampen ender 1-1.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift