Sandefjord Futsal

Sponsing

Sponsing


Sandefjord Futsal er helt avhengig av sponsorer som hjelper oss med å dekke reiseutgifter til blant annet Bodø, Trondheim og Tromsø, i tillegg til deltakeravgifter og utstyr osv. Vi benytter derfor anledningen til å takke våre sponsorer Brødrene Berggren, Youfit og selvfølgelig vår hovedsponsor, Jotun! Uten dere kunne vi ikke representert Sandefjord i UEFA Futsal Champions League og Eliteserien sesongen 2018/2019.

Likevel er vi fortsatt et stykke unna å dekke alle utgiftene våre denne sesongen, og vi er derfor på utkikk etter flere sponsorer. Sandefjord Futsal tiltrekker seg stor interesse på Twitter, Facebook og spesielt i Sandefjords Blad, både på papir og på nett. I sesongen 2017/2018 skrev Sandefjords Blad 19 artikler om oss, og i tillegg kan alle våre kamper i Eliteserien streames på sb.no eller andre lokalaviser rundt om i landet gjennom Norges Fotballforbunds samarbeid med Amedia.

Disse ulike markedsføringskanalene gir derfor et godt grunnlag for profilering av partnere og sponsorer, og potensielle sponsorer kan velge mellom tre 'sponsornivåer':

  • Draktsponsor
  • Nettside & SoMe sponsor (Sponsor vil kun bli profilert gjennom nettsiden og sosiale medier)
  • Arrangementsponsor til en av våre hjemmekamper

Vil du bli sponsor? Ta kontakt via post@sandefjordfutsal.no

 

       

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift